The Yard Hotels - Omgeving

Ontdek de Meierij


Regio Veghel en omstreken

The Yard hotel wordt gerund door locals. Tips nodig? Wij adviseren je graag, zodat je op jouw manier de leukste plekken van Veghel en omgeving kunt ontdekken! 

Hotel The Yard is uitstekend bereikbaar via de A50 en N279,
met directe verbinding naar Eindhoven (15 min), ‘S Hertogenbosch (15 min), Nijmegen (25 min) en Amsterdam (65 min). Parkeren kan gratis bij ons hotel. Elektrisch laden is mogelijk aan de Noordkade.

Noordkade

Op 2 minuten loopafstand van The Yard is CHV Noordkade te vinden: een industrieel complex dat een herbestemming heeft gekregen als kunst en cultuurcluster. Gevestigd op de Noordkade zijn onder andere restaurants, een bioscoop, theater, proeffabriek, foodmarkt en escape room. Op zoek naar een groep- of bedrijfsuitje? Neem een kijkje bij Noordkade-uitjes, zij regelen de leukste activiteiten!

Theater de Blauwe Kei

Theater de Blauwe Kei is een ideale locatie voor een avondje uit. Hier kun je genieten van verschillende genres in een sfeervolle ambiance. Theater De Blauwe Kei is op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Veghel is geen grote stad, maar qua aanbod van horeca, retail & cultuur mag deze stad er zeker zijn. Zowel het centrum als de Noordkade zijn op 5 minuten loopafstand van ons hotel. De markt in Veghel staat bekend om zijn diverse, sfeervolle horeca met mooie terrassen. Nabij deze markt bestaat de mogelijkheid om te winkelen bij verschillende landelijke ketens zoals Hema en Kruidvat, maar Veghel is vooral ook rijk aan (exclusieve) boetiekjes.

Restaurants
Onze aanraders

Arrangementen

In samenwerking met restaurant SILLYFOX, restaurant MÁSZ en GOLFBAAN De Schoot hebben wij EXCLUSIEVE arrangementen samengesteld.

Ontdek alle arrangementen

Al op LOOPAFSTAND van onze hotels in gigantisch veel te beleven. Van ESCAPE ROOMS tot theatervoorstellingen: voor iedereen en elke leeftijd is er iets te beleven.

 

Noordkade

Het bruisende hart van Veghel met veel cultuur, food en activiteiten.

→ meer info


 

INDUSTRY BIOSCOOP

Geniet van de nieuwste films in deze sfeervolle, industriële bioscoop.

→ meer info


 

THEATER DE BLAUWE KEI

Een uniek theater op steenworp afstand van ons hotel.

→ meer info


 

SIEMEI MUSEUM

Industriële en ambachtelijke bedrijvigheid uit de Meierij.

→ meer info

ESCAPE ROOM VEGHEL

Een spannende attractie op nog geen 5 minuten loopafstand van ons hotel.

→ meer info


 

Axe throwing

Een onvergetelijke indooractiviteit dat is overgewaaid uit Amerika.

→ meer info


 

Proeffabriek

Laat je verrassen met een workshop, proeverij, excursie of heerlijk eten!

→ meer info


 

SIM racen

Boek nu een Formule 1 race op de Noordkade!

→ meer info

Fietsen en wandelen

Met de fiets eropuit? De Meierij heeft aan prachtige fietsroutes geen tekort! 

Van prachtige natuurgebieden tot culturele trekpleisters: op twee wielen is het ontdekken van deze regio een waar genot.

Ontdek alle routes