Hotel the yard noordkade


11 hotelkamers – 2 vergaderzalen – koopvaart

In de zomer van 2022 hebben wij onze tweede locatie geopend aan de andere kant van het water: The Yard Noordkade. Een prachtig hotel waarin we de oude stijl van het pand volledig hebben teruggebracht. Ons boetiekhotel op de Noordkade heeft 11 fijne comfortkamers, 2 inspirerende vergaderzalen én een horecagedeelte: Koopvaart. Nieuwsgierig geworden? We verwelkomen je graag aan de Noordkade!

Onze kamers en suites

Bij THE YARD weten we wat genieten is. 

En we weten ook hoe belangrijk goede nachtrust is. Daarom hebben onze 2 stijlvolle comfortkamers en 9 sfeervolle cozy kamers alles wat je nodig hebt om volledig tot rust te komen, zoals een heerlijk, zacht tweepersoonsbed en een fijne inloopdouche.

Of je nu komt overnachten of gebruik maakt van onze vergaderzalen: bij The Yard is alles erop gericht om jou een unieke en bijzondere ervaring mee te geven. In ons kleinschalige hotel staan gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop.

Noordkade

In het 1861 gebouwde havenpand heeft zich The Yard Noordkade en Koopvaart gevestigd. Dit boetiekhotel heeft de focus op sfeervol overnachten, business events en borrel en bites.

Onze kamers en suites

Cozy kamer Noordkade

v.a.
110,-

De kleinste meest cozy kamers van The Yard hotels. Deze SFEERVOLLE KAMERS zijn voorzien van een fijne werkplek en een heerlijke inloopregendouche. Laat je VERRASSEN in één van onze negen uniek ingerichte COZY KAMERS, perfect voor een kort verblijf. Op zoek naar meer comfort en luxe? Kijk dan naar onze LUXE SUITES van hotel Zuidkade.

Boek deze kamer
Onze kamers en suites

Comfortkamer Noordkade

v.a.
120,-

Kom volledig tot rust in een van onze 2 uniek ingerichte comfortkamers. Deze sfeervolle kamers zijn voorzien van een fijne werkplek met uitzicht op de patio en een heerlijke inloopregendouche. Iets ruimer dan onze cozy kamers en voorzien van een minibar. 

Boek deze kamer

Het ontbijt wordt in buffetvorm op de Noordkade gepresenteerd in ons restaurant Koopvaart. Verse jus d’orange, koffie en een vers gebakken eitje wordt aan tafel geserveerd.

Maandag t/m vrijdag: 06:30 – 10:00 uur
Zaterdag en zondag: 08:00 – 10:00 uur

 

Koopvaart

In ons gemoedelijke horecagedeelte is iedereen welkom om te genieten van een hapje en drankje. Ook gasten die op een van onze locaties vergaderen kunnen hier genieten van een welverdiende break. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt, geniet van een heerlijke lunch of ga voor een gezellige borrel met fijn gezelschap. 

Meer over koopvaart

1 / 3
2 / 3
3 / 3
5 / 5
Maud en collega’s zijn fantastisch. De inrichting van dit sfeervolle boutiekhotel is erg mooi. Wij …
Renate van oosten
5 / 5
Zeker een van de beste hotels waar ik heb overnacht. De kamer was ruim en …
Léonie
5 / 5
Mooi hotel, goede locatie, zeer gastvrij en vooral hele goede bedden!! Daarnaast een mooi ontbijtbuffet …
Tom Riethorst
Voordelen van direct boeken
Voordeel - Prijsgarantie - The Yard Hotels
Beste prijsgarantie
Voordeel - Duim - The Yard Hotels
Complimentary upgrades
Voordeel - Annuleren - The Yard Hotels
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst
Boek direct bij ons