koopvaart


ontbijt – lunch – borrel

In een prachtig historisch pand uit 1863 herbergt vandaag de dag ons horecagedeelte: Koopvaart. Het pand werd ooit bewoond door de Nederlandse Schroefstoomboot Maatschappij en later, tot 1962, zat hier N.V. Koopvaart.

Genieten van een hapje en een drankje. Ook gasten die op een van onze locaties vergaderen kunnen hier genieten van een welverdiende break. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt, geniet van een heerlijke lunch of ga voor een gezellige borrel met fijn gezelschap.

all day breakfast

Van pancakes tot eggs benedict en van steak tartaar tot smashed avocado: op onze diverse menukaart vind je allerlei smakelijke gerechten om de kleine en grote honger te stillen.

Menukaarten

wijnliefhebbers

Bij Koopvaart willen we graag wijnen schenken waar je blij van wordt! We hebben een voorliefde voor kwaliteitswijnen met een verhaal, een karakter en een ziel. Proost en geniet van al het moois!

 

We hebben de geschiedenis teruggebracht middels ons interieur en het haventje voor het hotel, het nabijgelegen industrieel erfgoed van de bruisende Noordkade en de karakteristieke invloeden van dit pand maken dat je je weer even terug in de tijd waant.

Beleef Koopvaart.

1 / 3
2 / 3
3 / 3
5 / 5
Zeker een van de beste hotels waar ik heb overnacht. De kamer was ruim en …
Léonie
5 / 5
Wat een leuk hotel!! Maud is super vriendelijk, mooie kamer en héérlijk ontbijt.
Kiki Stegweg
4 / 5
Super leuk hotel. Vriendelijk personeel. We zaten in kamer 11. De kamer met kitchenette. Ruime …
Martijn Fixparty