Koopvaart_21_11_25_-04847
full-time starter 28 uur

F&B Supervisor


Openstaande vacature

Als F&B Supervisor ben je verantwoordelijk voor de operatie van Restaurant Koopvaart, het culinaire hart van The Yard hotels. Het hotel bestaat uit twintig hotelkamers verspreid over twee locaties, drie vergaderzalen en een sfeervol restaurant. Bij The Yard & Koopvaart staat gastvrijheid altijd voorop.

In jouw rol zorg je dat alle operationele taken in het restaurant soepel verlopen. Je geeft leiding aan het team op de werkvloer, je motiveert medewerkers en zorgt ervoor dat zij het verschil maken tussen goed en het beste. Je bent een echte team-player en weet waar je medewerkers tegenaan lopen op de werkvloer omdat je zij aan zij met hen meewerkt. Je bewaakt het overzicht, schakelt snel en coördineert de werkzaamheden op hoofdlijnen.

Bij Koopvaart staat gastvrijheid voorop en jij bent hét visitekaartje! Binnen Koopvaart zijn de lijnen kort en wordt er snel geschakeld. We zijn een echt team waarbij iedereen een ‘hands-on’ mentaliteit heeft. Naast het mee uitvoeren van de dagelijkse operationele taken behoud je ook het overzicht. Je rapporteert aan de General manager en vormt één team met de Hotel Supervisor en chef-kok.

Startdatum: vanaf 1 februari 2026

Verantwoordelijkheden:

  • Dagelijkse aansturing van medewerkers;
  • Het eerste aanspreekpunt zijn voor zowel gasten als medewerkers;
  • Het oplossen van problemen en afhandelen van feedback van gasten;
  • Het leidinggeven, begeleiden en instrueren van (nieuwe) medewerkers;
  • Controleren en voorbereidingen van reserveringen;
  • Bespreken en draaien van partijen & events met de GM en Chef-kok;
  • Het ondersteunen van de Hotel Supervisor, je werkt actief samen;
  • Uitwerken van administratieve zaken zoals afspraken voor partijen en input voor menu’s (samen met de Chef-kok);
  • Meewerken op de vloer en bewaken van servicekwaliteit;


Waar zijn wij naar op zoek?
Je bent iemand die energie krijgt van het werken in een levendige horeca-omgeving en een team kan motiveren door zelf het goede voorbeeld te geven.

  • Je hebt voldoende ervaring in de bediening;
  • Je bent een organisatietalent: proactief, vooruitstrevend en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent leergierig en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;
  • Je bent enthousiast, gastvrij, representatief en zelfstandig;
  • Je komt met ideeën en denkt graag mee, jouw input telt!
  • Kennis van wijnen is een pré.

Wat bieden we?

  • Een leidinggevende functie bij een uniek hotelconcept;
  • De kans om alle ins & outs van zowel restaurant als hotellerie te leren;
  • Een prettige werkomgeving met een jong, energiek en gezellig team;
  • Mogelijkheid voor een 28-urige werkweek of meer;
  • Een bijpassend salaris;
  • Trainingen, opleidingen en cursussen bij Zin Inspiratielab.

Interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV: maud@theyardhotel.nl.