Today our reception can be reached from until hours

The Yard Zuidkade
Zuidkade 3, 5462 CD Veghel
The Yard Noordkade
Noordkade 1, 5462 EC Veghel
Phone

The Yard Zuidkade

Zuidkade 3, Veghel
Plan route

The Yard Noordkade

Noordkade 1, Veghel
Plan route

Koopvaart

Noordkade 1, Veghel
Plan route
Park
Martijn Fixparty
Martijn Fixparty
2 maanden geleden
Super leuk hotel. Vriendelijk personeel. We zaten in kamer 11. De kamer met kitchenette. Ruime kamer met leuk balkonnetje (4m2) Heerlijk om smorgens je koffie of jus d Orange te doen in het zonnetje. Nadeel is dat de badkamer helemaal onderloopt bij het douchen. Misschien is een trekker handig. De kitchenette heeft een wasbak, een waterkoker, tosti ijzer en een magnetron.🤔 Wij hadden gehoopt op een oven. Maar de dames waren zo vriendelijk onze broodjes beneden af te bakken. Wij hebben alweer gereserveerd voor volgend jaar.
Renate van oosten
Renate van oosten
2 maanden geleden
Maud en collega’s zijn fantastisch. De inrichting van dit sfeervolle boutiekhotel is erg mooi. Wij vergaderden er 2 dagen en het heeft ons aan niets ontbroken. Het bed was heerlijk , ook door de luxe bedlinnen. De buitentuin is ook van alle gemakken voorzien. Voor de avondborrel zijn we na sluiting (21.30 uur) naar de Noordkade gelopen. 5 minuutjes lopen.
Wim Uytterhoeven
Wim Uytterhoeven
in de afgelopen week
Leuk hotel aan het kanaal. Rustige omgeving met leuke restaurantjes in de buurt. Altijd vriendelijk ontvangen door het team. Top service!
Rutger Tromp
Rutger Tromp
4 maanden geleden
Fantastisch! Alles nieuw, mooi en zeer comfortabel. Volgende keer Veghel verblijven we zeker weer hier. Top!
Kiki Stegweg
Kiki Stegweg
4 maanden geleden
Wat een leuk hotel!! Maud is super vriendelijk, mooie kamer en héérlijk ontbijt.
Tom Riethorst
Tom Riethorst
een maand geleden
Mooi hotel, goede locatie, zeer gastvrij en vooral hele goede bedden!! Daarnaast een mooi ontbijtbuffet waarbij in de keuken je eitje vers wordt bereid... Verder leuke sfeervolle en mooi ingericht kamer! Mocht je s avonds denken wat ga ik kijken, er is keuze genoeg gezien volgens mij alle streaming diensten op de tv beschikbaar zijn. Mocht je een hotel zoeken in de buurt van Vechel, Den Bosch of Eindhoven is dit zeker een aanrader!!!
Léonie
Léonie
een maand geleden
Zeker een van de beste hotels waar ik heb overnacht. De kamer was ruim en was erg modern ingericht. (De prullenbakken waren wel wat klein!!). Ons gehele verblijf was het personeel erg persoonlijk en vriendelijk. Bestellingen van de vorige keer werden onthouden. Ook werd er goed rekening gehouden met mijn lactose intolerantie! Er werden speciaal dingen voor gehaald! Echt een top hotel dit.
Anne V
Anne V
een maand geleden
Fantastische, luxe kamer, servicegerichte bediening, zeer gastvrij en bijna alles is in overleg mogelijk. Het binnenterras is een heerlijke plek om te loungen, speciaal voor ons werd er de muziek op aangepast en ‘s ochtends in de zon was er een prima ontbijt mogelijk. Een aanrader!
Annelies Rulkens Zielman
Annelies Rulkens-Zielman
2 maanden geleden
Prachtig ingericht en sfeervol hotel. Service was buitengewoon vriendelijk en een heerlijk ontbijt. Kortom; echt een aanrader!
Viktor Koning
Viktor Koning
2 maanden geleden
Prachtige kamers, zeer vriendelijk personeel.

Do you want to quickly ask a question? Fill in the contact form and we will contact you as soon as possible.

    Chambre de commerce
    69174571
    TVA
    NL 8577.67.379 B01